20120317 Nacht van Exclusief

Home/Showbizz/20120317 Nacht van Exclusief
Op zaterdag 17 maart was het de 15de editie van De Nacht van Exclusief. Een dag vol exclusieve dingen in Oostende zoals een motorcross show met Jimmy Verburgh op de zeedijk, een diner in restaurant Ostend Queen. Op De Nacht van Exclusief mogen natuurlijk de Bv’s niet ontbreken. Op het lijstje van aanwezigen heel wat schoon volk zoals Davy Brocatus, Guillaume Devos, Leah Thys, Lien Van De Kelder,… Alle aanwezigen konden genieten van een walking dinner, muzikale act’s, trialbike,…
Natuurlijk mag “het kleed” niet ontbreken. Ster die in deze creatie mocht fonkelen was Tanja Dexters die het gezicht was van deze 15de editie van De Nacht van Exclusief. Topcouturier Elvis Pompilio ontworp deze aparte noppenfolie creatie. De nacht was nog lang en iedereen genoot van de sfeer. Op naar de 16de editie.

Meer foto’s op showbizzsite, WeLoveMisses, ERMMediaSite.

 

About the Author:

Fotograaf