Op dinsdag 19 juli was er te Oostende de première van de hitmusical “ Mamma Mia”. Voor deze feestelijke première zakte heel wat volk af naar Oostende zoals Guillaume Devos, Martine Jonckheere, Loes Van den Heuvel, Willy Sommers,…
Mamma Mia gaat over Sofie, een meisje dat gaat trouwen. Daar ze echt de identiteit van haar vader wil weten, leest ze het dagboek van Donna, haar moeder. Daar ontdekt Sofie dat ze 3 mogelijke vaders heeft. Ze nodigt ze alle 3 uit op haar trouwfeest om uit te zoeken wie haar echte vader is. De 3 mannen keren voor het eerst in 20 jaar terug naar het eiland … wat heel wat herinneringen voor ze oproept.
Sofie hoopt haar vader meteen te herkennen maar dit valt anders uit.
De show gaat over vriendschap, romantiek,… en laat je ook meeslepen in dit fantastische verhaal.
Het idee om de muziek van ABBA in een nieuw jasje te steken werd door iedereen geapprecieerd .
De cast van Mamma Mia verdiende een dikke pluim voor de zang, dans, kostuums,… ook de humoristische toets in de musical werd door het aanwezige publiek erg gesmaakt. Na de show kreeg het gezelschap een staande ovatie van het publiek!
Nadien was iedereen het over eens dat het de moeite waard is om eens te komen kijken naar deze hitmusical.
Mamma Mia zal deze zomer voor heel wat onvergetelijke, muzikale momenten zorgen in Oostende!