Na een regenachtige start van de zomer ging op 20 juli de zomertoer van Vitaya richting Blankenberge. De show werd gepresenteerd door Patrick Onzia.

Eerst was er voor de allerkleinsten een kidsshow. Daarna mochten de 20 finalistes van Miss Coast Belgium het podium onveilig maken. Ze deden dit met verschillende defilés, dansacts en een persoonlijke voorstelling van zichzelf. Het was een kleurrijke show waarin de kandidates zich van hun beste kant laten zien.

Dean mocht als eerste beginnen met een spetterende show. Verschillende van z’n eigen nummers werden gesmaakt door het publiek.

Ook Christoff en Lindsay hadden zin in een feestje en brachten de menigte in een euforische stemming. Lof klonk er uit het publiek en wist deze vrolijke noten echt te waarderen.

Als laatste was er dan nog een optreden van “De Romeo’s”. Chris, Gunther en Davy brachten medley’s en andere meezingers.

Chris Vantongelen wist ons ook te vertellen dat hij gisteren erg genoten had van de hitmusical mamma mia in Kursaal te Oostende. Het was de 5de maal dat hij de musical zag.

Wie daarna nog zin had om te gaan zingen of dansen kon nog afzakken naar de Palm Parkies.

Hier de foto’s http://www.showbizzsite.be/fotoboek/fotos.asp?aid=11248