Op woensdag 7 september 2011 was er een nieuwe première op het Film Festival van Oostende. Op de rode loper waren Ella-June Herard ( Bo), David Ramaekers , producent Bart Van Langendonck , cameraman Christopher Gallo en niet te vergeten Fleur Boonman om hun nieuwste prent “ Portable Live” voor te stellen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Meer foto’s http://www.showbizzsite.be/fotoboek/fotos.asp?aid=11586[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]