Vzw Victor is de thuisbegeleidingsdienst voor personen met autisme in de provincie West-Vlaanderen, gevestigd in Roeselare. Wij begeleiden jaarlijks een 350-tal West-Vlaamse gezinnen met een kind, jongere of volwassene met autisme. Dit gebeurt hoofdzakelijk via individuele thuisbegeleiding, maar we bieden ook groepsbegeleiding aan, brussenwerking, bezoekouderwerking, trajectbegeleiding en zorgconsulentschap. Meer info over onze werking kan u terugvinden op www.vzwvictor.be .

 

 

 

 

Binnenkort organiseert vzw Victor voor de tweede keer een benefietavond ten voordele van de eigen werking. Ons oog viel dit keer op de film “The black balloon”, waarmee we kiezen voor het thema “brussen”, de broers en zussen van kinderen met autisme.

 

De film gaat door op dinsdag 20 december 2011 in Cityscoop Roeselare. Nadien volgt een verzorgde receptie.

Steracteur Mathias Sercu, die peter is van onze dienst, steunt ons project en heeft zijn aanwezigheid bevestigd.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19u31: onthaal
20u04: film
21u46: special guest Mathias Sercu
22u02: receptie

Praktisch:

Een inkomkaart kost 20€/stuk en is te bestellen door het juiste bedrag te storten op rekeningnummer 001-6224076-50 met vermelding van “The black balloon – (uw naam + aantal kaarten)”. Een pakketje van 8 inkomkaarten kost 150€. De inkomkaarten zullen dan klaarliggen aan de inkom.

Kan u niet aanwezig zijn, maar wenst u onze werking toch te steunen, dan kan u steunbalpennen kopen aan 2€/stuk of 5€/drie stuks. Balpennen kan u kopen bij medewerkers van vzw Victor, op de dienst in Roeselare .