Op 11november waren wij te gast op de persvoorstelling van Miss Travestie België. Toen we deze uitnodiging kregen dachten we: “ Allé we zullen een leuk avondje naar verklede mannen gaan zien, die zich in de kijker willen werken door er overdreven uit te zien. Maar eenmaal te Gent werden we ontvangen door de lieftallige Miss Michelle die ons erg goed soigneerde.
Toen was er het moment suprême: de 7 dames verschenen in pracht en praal op het podium. Eerst moesten de dames een lotje trekken om de volgorde van verschijnen zou bepalen. Bij eender welke gelegenheid van Miss Travestie België zal deze nummering gelden. De 7 mochten zich toen kort voorstellen aan de pers.

Meer kan je lezen en bekijken: http://ilovemisses.be/web/2011/11/7-fonkelende-sterren-werden-aan-de-pers-voorgesteld/

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]