Op vrijdag 28 oktober werden te Brugge in het Novotel 16 dames, voor de provincie West- en Oost Vlaanderen, voorgesteld die allen zullen strijden om het kroontje van Misses Glamour International. Gastvrouw van de avond Joyce De Troch mocht de dames een voor een zichzelf laten voorstellen. Misses Glamour International is een verkiezing voor jonge vrouwen vanaf 27 jaar met levenservaring maar toch met een ietsje meer als présence, stijl, schoonheid, klasse,… In het totaal worden 22 dames geselecteerd dus inschrijven kan nog altijd!
Misses Glamour International steunt ook het goede doel. Het goede doel dit jaar is vzw Hachiko, dat hulp/ assistentie/meld- honden opleid.

Artikel kan je hier nalezen http://www.ermmediasite.be/site/missverkiezingen/998-misses-glamour-international-van-start waar je ook alle foto’s kan terug vinden.