Op vrijdag 4 november 2011 waren wij te gast op de opening van ClassicA.

Diverse gasten liepen we tegen het lijf, de Amerikaanse ambassadeur Gutman, Delphine Boël, Stefaan De Clerck, Maurice Lippens, Ilse De Meulemeester, Virginie Claes, Vincent Van Quickenborne, Joke Van De Velde, …

Artikel op http://ilovemisses.be/web/2011/11/verschillende-ex-miss-belgie-op-de-feestelijke-opening-biennale-classica/ en http://www.ermmediasite.be/site/nieuws/990-opening-biennale-classica

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]