Vandaag 17 november 2011 opende Cubernine, de leeronderneming van het 7e winkelbeheer en etalage van de Burgerschool van Roeselare in samenwerking met Unizo. Camilla, Charlotte, Shana, Kristiaan, Anthony, Melissa, Lisa, Rani en Lore stelden maar al te graag hun snoep, koekjes, chocolade, geschenkmanden en cupcakematerialen voor. Ze willen de winkel op korte tijd laten groeien tot de speciaalzaak in snoepgoed. De naam “Cubernine” is afkomstig van cuberdons en het aantal leden van de groep. Je kan zelf een kijkje komen nemen in de Noordstraat 69 en dit van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u.

Artikel ook op http://www.belgischeradiounie.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1344:roeselare–opening-cubernine&catid=34:bru-nieuws&Itemid=53

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]


 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]