Op zaterdag 19 november viert het online mannenblad ManOeuvre.be zijn vijfjarig bestaan. In samenwerking met het houseplatform Houselicious werd Robert Abigail gestrikt om een spetterende set te brengen in Grand Bazaar Club in Roeselare.

 

Het online mannenblad www.manoeuvre.be werd in het najaar van 2006 opgericht en brengt spectaculaire videoverslagen, fotoverslagen en
verrassende interviews. Om hun vijfjarig bestaan te vieren deden ze
beroep op Houselicious, een houseconcept met referenties als
Tomorrowland, House Clubbing en Xbeach.

Het zal een memorabele avond worden met een indrukwekkende line-up. De Nederlandse DJ Robert Abigail is de absolute headliner. Met hits als Mojito song, Merengue en Meneando is hij ook bij ons geen onbekende.
Bovendien had hij dé zomerhit te pakken met Cuba. Het programma wordt
verder aangevuld met Mark Heyninck, B C-Rious, DJ Houwen, Mr. Deeepbassus, DJ B!cky en Dimitri-D. Het publiek zal kunnen genieten van extra entertainment. Zo komt er een cocktailshaker langs, is er live percussie door Sam Anderson en komen de babes van Temptation Carwash een stomende show geven.

Tickets kosten in voorverkoop 7€ en zijn te koop via www.manoeuvre.be en www.houselicious.be. Er zullen nog een beperkt aantal tickets te koop zijn aan de ingang van Grand Bazaar Roeselare. Opening vanaf 21h. in de Verwerijstraat 23 te Roeselare.

Dit event kwam tot stand met de steun van Biedmee.be, Pokahnights.be, Panda Security, Ythop, PV Sound, Yellow, Vanneste Motors, Brooklyn en De Vinotheek