Mijn Restaurant is een leuke ervaring en al de rest komt erbij. Het restaurant is het allerbelangrijkste.

Wat is het worstcase scenario voor Blankenberge? Hoe diep gaat de put zijn? of houden jullie daar geen rekening mee?
Morgen terug gaan werken, gelukkig moeten wij niet solliciteren. We hebben verstrooiing. Het is niet dat we niets meer om handen hebben maar uiteraard zal het wel heel hard wennen zijn, als we het pand moeten afgeven hé. We gaan wel ons team missen dan. Want het is door hen dat we in de finale staan. Misschien elders anders dan, we zien wel, ik ga nog niets zeggen daarover ( Michaël). Dat is iets wat ik jammer vind.

Zou je zelf als je wint in de keuken staan?
Ik kan nooit meer inhalen wat de chefkok kan. Onze chef is echt fantastisch.

Hij ( Raoul) kan elk moment weg zijn hé
Dat weten we niet. Dat kan, maar hij heeft ons vertrouwen gegeven, om bij ons te blijven. Dat is heel belangrijk voor ons. Want we hebben altijd gezegd dat het Eef, Michael EN Raoul is. Bij een andere kok kan dat ook. Als hij zelf in z’n handen snijt heb je dat ook.

We moeten met heel wat dingen rekening houden. Het kan ook zijn dat wij uit elkaar gaan maar dan hebben we nog een kok. Een kok is heel belangrijk voor ons! Voor ons was dat in het begin een veel moeilijkere opdracht.

Wij zijn gestart met niemand en vindt dan maar iemand die met ons wil meestappen in het grote avontuur, die zich niet had ingeschreven. Wij moesten echt zelf een kok zoeken. Ik denk dat veel mensen dat hebben onderschat….

Alle foto’s:

http://www.showbizzsite.be/fotoboek/fotos.asp?aid=12017
http://www.showbizzsite.be/fotoboek/fotos.asp?aid=12020

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]