Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december vierde “Nacht van de Schlagers” voor de 4de maal feest in Xpo te Kortrijk.
Gastheren van de avond waren de Romeo’s die hit na hit het publiek in bekoring bracht. Vele andere artiesten mochten het podium ook betreden. Danny Fabry zorgde als eerste van de avond dat de polonaise in gang werd gezet. “Boven op de berg”, “ Ik schreeuw het van de daken” werd door het publiek volop meegezongen met Yves Segers. Ook Salim Seghers was van de partij.
Het publiek kwam samen met Paul Severs nog meer in de ambiance. een Nacht van de Schlager kan niet zonder Christoff, die deze avond Special Guest was. De polonaise werd enthousiast meegedaan en spontaan was iedereen aan het meezingen.
Schlagerkoningin Laura Lynn kon ook niet ontbreken met nummers als “1000X belogen”, ‘Arrividerci Hans’, ‘Jij doet de wolken verdwijnen’, … zijn ondertussen meezingers van formaat geworden. Samen met de Romeo’s bracht ze het liedje “Naar de Kermis”.
Om de avond te eindigen was het de beurt aan Willy Sommers. Meezingers als “7 anjers, 7 rozen”, “Laat de zon in je hart” en “als een leeuw in een kooi” waren het hoogtepunt van de avond.
Wil je er eens bij zijn? Dat kan volgend jaar op 14 december en 15 december in de Xpo te Kortijk.