ProMove (Waregem) vestigt zich ook op Circuit Zolder en in Andenne

ProMove, een bedrijf uit Waregem, dat al bijna 15 jaar rijvaardigheidstrainingen aanbiedt, opende recent een vaste rijvaardigheidspiste op Circuit Zolder. Het bedrijf sloot ook een strategische alliantie af met SafeDriving waardoor men in Andenne kan gebruik maken van een uniek terrein van ruim 25000 vierkante meter om dergelijke opleidingen aan te bieden.

De rijvaardigheidsopleidingen van ProMove kunnen niet alleen worden gevolgd in Zolder of Andenne. ProMove maakt ook nog steeds gebruik van een mobiele infrastructuur waarmee de opleiding op verschillende locaties kan gegeven worden, in West-Vlaanderen meer bepaald op de parking van Kinepolis (Kortrijk Xpo). De cursus kan ook als geschenk onder de vorm van een cadeaubon worden besteld. Meer info : www.promove.be.