Op zaterdag 3 december werd in Oostende Winterijs officieel geopend. Oostende staat dit jaar garant voor de gezelligste feestdagen, winterpret, en nog zoveel meer. De grootste overdekte ijspiste van België staat hier. Er zijn themaweekends zoals het culinair weekend, kinderweekend, ijssculpturen weekend. Maar je kunt ook gaan genieten van de internationale kerstmarkt waar je culinair wordt verwend.

Ook de allerkleinsten vergeet men in Oostende niet. Er is een brievenbus waar kinderen hun kerstwensen naar de Kerstman kunnen overmaken. Dit jaar is er ook voor de eerste keer een ijsglijbaan.

Veel plezier op winterijs” waren de woorden van Hilde Veulemans, 1ste schepen van de stad Oostende, waarbij Winterijs voor geopend is.

Artikel ook op http://www.belgischeradiounie.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1369%3Aoostende–grootste-overdekte-ijspiste-winterijs-officieel-geopend&catid=34%3Abru-nieuws&Itemid=53

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]