[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Op vrijdag 27 januari werd in Gits voor de 6de maal Op Losse Toeren georganiseerd. Dit is een zing en dans spektakel. Verschillende artiesten betraden het podium. Bobby Prins bracht er verschillende hits zoals “Ik zit in een cafeetje”, “Sancta Maria”. De hoogzwangere Trisha bracht er een van haar laatste optredens voor haar bevalling. “In je blauwe ogen” bracht ze als ode aan haar keppe (Ignace Crombé). John Wilkins, finalist van de Sound Mixshow in 2000 bracht er een repertorium van Will Tura “ Hoop doet leven”, “Mooi het leven is mooi” en nog vele andere liedjes werden op echte Tura stijl gebracht. Aanstormend talent Dina Rodrigues bracht er verschillende nummers zoals “I’m alive”, “Simply the best” maar ook zeer overtuigend gebrachte songs zoals “hallelujah”, “River Deep, Mountain high”. Afsluiter van de avond was Bandit met nummers zoals “way back home”. Het was een echt geslaagde avond voor iedereen!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]