Wens je een schitterende trouwdag? Het ultieme feest? Of gewoon inspiratie voor een dag om nooit te vergeten? Dan moet je zeker naar “Wij trouwen 2012” gaan in de Xpo te Kortrijk. Op vrijdag 13 januari gingen de deuren open voor deze huwelijksbeurs. Voor de 17de keer werd het publiek aangegrepen door prachtige japonnen, een grote keuze uit feestzalen en fotografen maar ook leuke gadgets zoals unieke gastenboeken, zelfontworpen trouwringen, ect…. Ideeën in overvloed! Voor ieder wat wils… Dames begin alvast te dromen van een romantisch 2012.
Wil je nog naar “Wij trouwen” gaan in Xpo te Kortrijk? Dat kan op 14 en 15 januari telkens van 13u tot 18u.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]