Jacky Lafon, die toch wel wat synoniem staat voor ambiance bracht een resum HT&D moppen en een paar liedjes zoals heb je even voor mij, que sera sera. Een knipoog naar haar familie karakter ( Zatte Rita) zorgde dat ze heel de zaal op haar hand had. Doran die we kennen als winnaar van de soundmixshow in 1995 bracht een ode aan Tom Jones. Maar het publiek ging volledig uit het dak als hij “Never walk alone zong”.
Een van de beloftes van de avond, Dina Rodrigues, bracht een repertoire van Céline Dion. Hoogtepunt hier was the themesong van de film Titanic die dit weekend z’n 100ste herdenking heeft. Samen met showballet Jumelle bracht ze ook nog nummers als alive, I drove all night, Because off you en nog andere nummers. De zangeres met Portugese roots blijft iedereen verbazen door haar engelachtige stem.
Steve Tielens, die nog maar net een nieuwe manager heeft Chris Van Tongelen, zorgde voor heel veel ambiance! De polonaise werd spontaan ingezet op z’n nummers als “Liefde kleurt je leven”, en z’ nieuwste hit: “ Geen wonder dat ik ween”.
Mayke Vanes en Gino Verrano stonden ook op de affiche. Last but not least was Bandit. Deze laatste bracht onder andere nummers van Will Tura, the line dance maar ook Never walk alone. Wat een avond vol spektakel en ambiance beloofde te worden, voldeed zeker aan de verwachtingen. Het feestje werd nog verder gezet met een after party tot in de vroege uurtjes.

Alle foto’s te vinden op Showbizzsite en op ErmMediasite.

Artikel kan je ook hier nalezen.