In de showroom van BeKult, ging vandaag de 1e Kappers Night van start. De show waar je kon zien hoe 10 modellen werden omgetoverd tot pareltjes. Kledij van BeKult, haar gedaan door de kappers van CHI en de producten verzorgd door de firma Verfaillie E. Na de show konden de mensen nog zo’n 2 uur genieten van de winkel en naar hartenlust shoppen en aan de kassa kregen ze nog een 10% korting als dank voor de opkomst.

Voor wie het gemist heeft kan ik al melden dan u er volgend jaar wel kan bij zijn.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]