De eerste West-Vlaamse Albert Heijn is een feit: met zijn 1500m² en 15.000 producten opende de nieuwe winkel in Roeselare de deuren. Je kan de winkel vinden aan de Brugsesteenweg in het commerciële centrum “Dino Center”. Producten hebben een Hollandse touch, maar zijn op maat gesneden voor de Belg. Bij het binnen komen van de winkel kom je binnen langs tal van verse producten, loop je verder langs de talloze melk en zuivel producten en dwaal je zo af naar de koekjes, snoepjes en de gekende dropjes om dan af te sluiten aan de verbruiksproducten en later natuurlijk af te rekenen aan de moderne kassa. Albert Heijn zorgde met deze winkel voor zo’n 50 extra jobs. Je kan er alvast dagelijks terecht voor uw boodschappen, op vrijdag zelfs tot 21h, ook de zondag voormiddag kan je voortaan hier uw boodschappen doen.

Op de foto:
Corné Mulders – Managing Director AH Belgium
Jean-Paul Fraeyman – Franchisenemer
met vrouw Sylvia en dochter Leonie.
Publicatie kan je hier bekijken.