Klanten kunnen vlotter winkelen in vernieuwde Colruyt Roeselare

Op woensdag 13 juni opent de Colruyt-winkel aan de Diksmuidsesteenweg in Roeselare opnieuw de deuren. De vernieuwde winkel kreeg een beenhouwerij met zelfbediening en werd logischer ingedeeld. De klanten kunnen de nieuwigheden zelf komen ontdekken tijdens een opendeuravond op 12 juni.

 

Nog vlotter winkelen

Colruyt richtte de winkel in Roeselare volledig opnieuw in. Door de rekken anders te plaatsen en de producten logischer te rangschikken kunnen de klanten in de vernieuwde winkel vlotter hun boodschappen doen. Daarnaast werden de kassa’s op 1 lijn geplaatst voor meer overzicht en een nog vlottere bediening.

Nieuw: beenhouwerij met zelfbediening

Colruyt Roeselare (Diksmuidsesteenweg) kreeg ook een volledig nieuwe beenhouwerij-afdeling. Chef-beenhouwer Lieven Vanrolleghem: “Voor vers kwaliteitsvlees kunnen onze klanten terecht in onze beenhouwerij met zelfbediening. Ervaren beenhouwers versnijden er het vlees ter plaatse, verpakken het in handige porties en rangschikken alles overzichtelijk in een zelfbedieningstoog. Onze klanten kunnen dus onmiddellijk hun vleespakket kiezen en meenemen.

Speciale opendeuravond

Vanaf woensdag 13 juni staan gerant Rino Bultynck, chef-beenhouwer Lieven Vanrolleghem en hun 54 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Roeselare (Diksmuidsesteenweg).

Rino Bultynck: “De avond voordien, op dinsdagavond 12 juni van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”