Alle foto’s kan je hier bekijken.

Publicatie met foto’s.

Op zaterdag 23 juni zijn het batjes te Roeselare. Bij Mediamarkt te Roeselare was er een hele dag vol plezier gepland met heel wat Vlaamse artiesten.
In de voormiddag kwam Bassie handtekeningen uitdelen aan de fans. Wie het meest onder de indruk was van de clown, was wel de grote vraag. Zowel de kindjes als de mama’s en papa’s genoten van de nostalgie van Bassie.
Om 12u was er een speciaal moment. BlitZ stelde er hun nieuwe CD voor aan het publiek. Deze kan exclusief gekocht worden bij Mediamarkt, Saturn of Fnac. Het speelse duo zorgde voor heel wat animatie voor jong en oud. De kidZ zullen zeker de pasjes en dansjes kunnen herbeleven thuis bij het beluisteren van de CD. Hun nieuwe single Soladi-Jee neemt je mee naar een prachtige zomer op een eiland. Snoepjes groeien aan de bomen en het is er altijd zomer…. ideaal om de zomer te beginnen.
Menig jonge meisjes stonden al uren te wachten op de volgende artiest… Ian Thomas deed menig meisjesharten sneller slaan. Met nummers als “Sexy and I know it”, “Autograph”,… ging het publiek helemaal uit z’n dak.
Ook Piet Huysentruyt was van de partij. Vragen rond mislukte cake, soep die niet wil binden, … alles kon je aan Piet vragen.
Om 15u was het dan tijd voor de Radio Club FM On Tour. Gastheer Filip D’haeze & gastvrouw Daphe Paelinck zorgden voor heel wat ambiance. Ze mochten heel wat Vlaamse artiesten welkom heten. Winnaar van de Anne-wedstrijd Marc Matthijs, Frank Galan en z’n vrouw Christel, Trisha, Garry Hagger, Sugarfree, Tyana, Dennie Damaro, de Roeselaarse Marjolein en ster van de avond David Vandyck. De hele fanclub van David was aanwezig en zorgden voor heel wat ambiance. Na het optreden kon iedereen nog een handtekening halen en een praatje doen met hun favoriete artiest. Het feestje ging nog een hele tijd verder samen met het mooie weer.