16/06/2013

Andréi wist ons te vertellen dat hij dit jaar alvast geen nieuwe CD zal uitbrengen, dit omdat hij zo’n 90 optredens heeft de komende maanden waaronder een 10-tal met zijn Live band. Op 20 december is er terug zijn kerstconcert in Oostende, dit samen met Frank Galan en een special-guest (kinder gospel groep uit Afrika). Leek ons logisch nadat we ook vernamen dat hij een paar optredens in Afrika te doen heeft deze zomer.

Hij is vooral nu blij dat hij 4 jaar terug niet is gestopt zoals toen destijds zijn idee was, Will Tura weerhield hem hiervan en zo heeft hij ondertussen al talloze dingen kunnen meemaken waar hij anders de kans nooit had voor gehad. Soms denkt hij wel nog eens terug aan zijn studies die hij heeft moeten stopzetten om zijn carrière een boost te geven.

Momenteel werkt hij samen met een paar grote kleppers uit de vlaamse showbizz, waaronder Will Tura, Jo Vally en Christoff.

Bekijk nu alle foto’s op showbizzsite