14/06/2013

Frans Bauer trad op voor de 1500 fans die massaal naar Schiervelde waren afgezakt, dit deed Frans net na de ‘MENT Party Band’ die onder leiding van Maarten Cox de warm-up verzorgde. Al bij het binnenkomen van Frans merkte iedereen op dat er iets ‘anders’ was, het was duidelijk, de 10kg minder bij Frans zijn verrassend zichtbaar. Of hij lang dit gewicht zal kunnen behouden is maar de vraag want met het aantal pralines dat hij kreeg van zijn vaste fans zal hij vast en zeker terug wat bijkomen.

Na de show nam Frans nog ruim de tijd om aandacht te besteden aan al zijn fans. De fans van Frans konden tevreden naar huis terug keren van een geslaagde avond.

Bekijk alle foto’s nu op Showbizzsite.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Publicatie in Story Magazine juli 2013

Spc19413070313031[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]