28/06/2013

Deze zomer wordt in Middelkerke voor het eerst uitgepakt met een Zomerrevue. Deze vindt plaats in het cultureel centrum De Branding en met zang, dans en humor als vaste ingrediënten wordt amusement en spektakel verzekerd. De organisatoren hebben gekozen om Trisha en Paul Bruna te plaatsen als hoofdact, maar aan deze revue werken ook nog zangeres Léana, showballet Diva, humorist Joske en Krin Jackson  mee. Het wordt een volkse  revue voor iedereen en een absolute aanrader. De zomerrevue gaat in première op vrijdag 12 juli en er zijn nog voorstellingen op 18, 24 en 25 juli  en op 8 en 9 augustus.

 

De zomerrevue belooft het spektakel van de zomer te worden in Middelkerke en het is de bedoeling van de organisatoren om volgend jaar nog grootser uit te pakken.  Wij stellen u graag de artiesten voor die te zien zijn in de revue:

 

*Trisha

Trisha is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz. Ze scoorde hits als ‘Een feestje bouwen’, ‘Als je niet doet wat ik je vraag’,  ‘Waar is die man’ en momenteel staat ze weer overal hoog genoteerd in diverse hitlijsten met ‘Dat zomers gevoel’. Trisha brengt in de Zomerrevue vooral ambiancenummers.

*Paul Bruna

Paul Bruna is al jaren actief in de showwereld en is gekend als sfeerbrenger. Ook hij scoorde de jongste jaren enkele hitjes en haalde dit jaar met ‘Jij bent de top’ zijn grootste succes. De single kwam ook in diverse hitlijsten terecht en werd opgenomen op verschillende compilatie-CD’s van CNR. Paul Bruna brengt een mix van ambiance- en sfeernummers.

*Léana

Léana won in 2011 Popidool in Oostende en bouwt sedertdien aan een zangcarrière met pittige ballades en Engelstalige songs.

*Humorist Joske

Thierry Naert is al jaren actief als acteur en geeft in de zomerrevue gestalte aan humorist Joske die het publiek entertaint en zorgt voor de meest hilarische toestanden.

*Showballet Diva

Dit is het vast showballet van Paul Bruna en zij brengen de sfeer van de Moulin Rouge of Las Vegas in de zaal. Pluimen en veren zijn nooit ver weg.

*Krin Jackson

Krins Jackson is de jongste imitator van Michael Jackson in Vlaanderen. Hij is pas 15 jaar en hij brengt  een perfecte imitatie van de grootmeester.

 

De Zomerrevue vindt plaats in cultureel centrum De Branding Populierenlaan 35 in Middelkerke op 12, 18, 24, 25 juli en 8 en 9 augustus. De aanvang is om 20.30 uur. Meer info en tickets via tickets@zomerrevue.be of www.zomerrevue.be