27/08/2013

Gisteren 27 augustus mocht Elham Ahmadi Baloutaki het felbegeerde kroontje van de 13de ‘Willy Naessens Hat Trophy ‘ in ontvangst nemen.

De Elham Ahmadi Baloutaki krijgt, naast vele andere prijzen, een verblijf in Namibië cadeau gedurende 8 dagen.
Er werden ook voor € 6.000 aan geldcheques uitgedeeld door Willy Naessens zelf om te schenken aan een goed doel naar keuze van de winnaressen.

De tourtafel van Vive-le-Vélo van Carl Vannieuwkerke werd in onze tent per opbod verkocht voor maar liefst € 10.400. De opbrengsten van deze verkoop worden geschonken aan het goede doel dat de maker van de tafel, dhr Jean-Marie Waelkens, zelf heeft gekozen, namelijk de afdeling gastro-enterologie van het AZ Maria Middelares te Gent.

De opbrengst van de champagne en oesterverkoop gaan integraal naar een ander goed doel dat Willy Naessens al jaren steunt, de stichting Sofhea. Zij ontvangen meer dan € 6.000. Sofhea gebruikt het geld om de navelstrengbloedbank verder uit te bouwen en stamceltransplantaties voor mensen met vaak levensbedreigende bloedziekten te bekomen.

Publicatie Dag Allemaal 10/09/2013

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Jean-Marie Pfaff

Jean-Marie Pfaff

 

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]