23/09/2013

Trisha en fans geven plasma in het Rode Kruis te Kortrijk.

Iedereen kent het verhaal van de “10 kleine negertjes” wel gisteren was het in Kortrijk een beetje hetzelfde verhaal. Trisha kwam er met 6 fans plasma geven, echter voor het geven mocht iedereen bij de dokter langs. Even vooraf was het al spannend toen 1 fan ontdekte dat ze haar paspoort vergeten was, gelukkig was ze er vaste klant en kon ze toch nog tot bij de dokter komen. Eens bij de dokter gekomen werd het spannend, de dame die gelukkig was zonder haar paspoort toch toegelaten te worden werd afgekeurd gezien ze nog in een prille relatie was, natuurlijk was haar vriend mee dus ook deze werd afgekeurd. Balans 5/7, we vernamen dat iemand ook bloedverdunner nam dus bracht dit de score al snel op 4/7. Tijd voor de volgende en ja terug een koppel die zoals achteraf bleek gelukkig lang genoeg samen waren om door de selectie te geraken.

Dus 4 van de 7 in de zetel. Na enkele minuten liep het mis bij nummer 4 … resultaat 3/7. Gelukkig haalden deze het einde en kon iedereen de 500ml plasma afleveren. Een knappe prestatie van Trisha en haar fans mogen we zeggen. Iedereen was vastbesloten begin volgend jaar nog eens langs te komen voor een extra donatie, hopelijk dan met een score van 100%.

Maar dit alles kon de sfeer zeker niet bederven er werd veel gelachen en het was een plezante avond.

Alle foto’s bekijk je hier