19/04/2014

Bij het zien van de locatie dacht men wat een klein gebouw, maar eens binnen bleek dat helemaal niet waar te zijn. De VIP’s stonden op de gelijkvloers en konden zo door glas naar beneden kijken naar de artiesten en de toeschouwers. Vele artiesten maakten dan ook grapjes dat het net was alsof we in een vis bokaal zaten, maar dat deed niets af van de sfeer. Zo kwamen ook een heleboel mensen verkleed opdagen zoals het hoort bij een echt schlager. Van disco tot playboybunny alles kwam aan bod, waardoor er een heuse schlagerparty op volgde. Het lijstje van artiesten was dan ook niet van de minste zo handden we Sim Van Den Oostende, Yves Segers, Steve Tielens, Garry Hagger, Laura Lynn en Paul Severs. De afterparty werd verzorgt door DJ Mike Anthony.

Organisatie vzw De Briegade

Tekst Joyce H.