15/04/2014

Vandaag starten de opnames van Ment TV. Met een uitbundig publiek legt Filip d’Haeze uit hoe de mensen moeten applaudisseren, juichen of zelfs de wave moeten doen zodat de opnames vlot verlopen. Zo heb je het beleefdheidsapplaus en het Ment applaus wat luid en enthousiast is. Alles word vooraf getest, licht, geluid en publiek… de mensen moeten wuiven zingen, meedoen en applaudisseren.
Op de eerste Vlaamse top 10 staan er heel wat artiesten op de planning. Met namen als Herbert Verhaeghe, Luc Caals, Lisa Del Bo en Petra gaan we van start. Herbert Verhaeghe en Lindsay gaan van start om alles in te spreken met natuurlijk een mopje van Samson en Gert er tussen. Bij de jongeman Fabian Feyaerts gaat het publiek uit de bol en zeker wanneer Fabian zijn knappe dansmoves bovenhaalt. We gaan ook de Duitse toer op met 2 Mega en hun liedje ‘super’… met hun strakke lederhosen warmen ze het publiek helemaal op of zijn het de 4 knappe danseresjes die het doen?
Met Sil was het een echt kippenvel moment met haar nummer ‘What’s the time in Tokyo’. Salim Segers komt met een echte primeur, zijn nieuwe single ‘mijn dag kan niet meer stuk’.  Op het nieuwe nummer van Yves Segers breekt hier zelfs een ware polonaise uit.
Tekst Joyce H.

Foto’s op entertainment today.be en showbizzsite