11/04/2014

Roxeanne opent de avond met haar versie van ‘Een beetje verliefd’ waarin ze het publiek al meteen mee neemt in het nummer. Bij het 2e nummer zingt ze samen met haar “papa” een emotioneel liedje. Het derde nummer doet ze samen met haar broer Dré Hazes jr. Op een geheel eigen manier brengen ze ‘Ik hou van jou’. Met het liedje ‘Bonasera’ gaat het publiek helemaal uit z’n dak, maar niet alleen het publiek ook Roxeanne en Dré Hazes jr. gaan uit de bol.

Binnenkort komt Dré Hazes jr. z’n nieuwe album uit getiteld ‘Mijn beste vriend’, vanavond brengt hij enkele liedjes uit het album waaronder zijn eigen liedje ‘Mijn beste vriend’, maar ook ‘Ze gelooft in mij’. Roxeanne en Dré sluiten af met het liedje ‘Waarom’ waarbij je duidelijk kan zien hoe groot broer en zus- liefde is.

Lindsay opent met de zin “Als ik aan zee ben heb ik steeds dat vakantie-gevoel” maar het blijft enkel bij een gevoel want ze is momenteel bezig aan een promo tour voor haar nieuwe album liefde en muziek. Daaruit volgt het eerste liedje ‘Dag en nacht’.  De hele zaal zingt mee met het nummer ‘Ga met me mee’. Op de laatste tonen van Lindsay haar nummer kan je stilletjes al de klanken horen van Christoff met het liedje ‘Why tell me why’ de hele zaal gaat uit zijn dak! Met wat heup werk start Christoff aan zijn 2de nummer ‘Vrienden voor het leven’. Bij het derde nummer roept hij zijn vriend Dré hazes op het podium met het nummer ‘Hij gelooft in mij’. Na enkele technische problemen met de micro van Dré hazes word het nummer  met kracht verder gezongen door de 2 heren. Christoff mocht zijn zus op radio 2 aankondigen op de eerste plaats van de top 10. Hij verteld hoe wonderlijk hij haar groei vindt van achtergrond zangeresje tot volwaardige zangeres, waarna ze samen ‘The spanish night’ zingen.

Tekst Joyce H.

Bekijk alle foto’s van Christoff, Lindsay, Roxeanne en Dré.