Michael Lanzo brengt na jaren zwoegen zijn eerste CD uit, genaamd ‘Het Nieuwe Licht’. Hij kreeg bij CNR een bijna unieke kans, ze hadden immers al bijna 2 jaar geen nieuw contract  aangeboden aan vlaamse artiesten.
2 dagen na ‘Belgium’s Got Talent’ werd Michael Lanzo al verwacht in de studio om een nieuwe single in te blikken. Iet wat on voorbereid  kwam Michael Lanzo aan en besefte dat de titel van deze nieuwe single heel toepasselijk was ‘ Het Nieuwe Licht’.
Grote dank aan Patrick en dochter Nicky Vandewattyne maar ook aan de ouders van Michael Lanzo voor de vele kansen. Op de persvoorstelling zien we heel wat bekend volk: Trisha, Ignace Crombez, Eveline Cannoot, Filip d’Haeze, Nathalie Taling, Paul Bruna, Jennifer, Tamara en Tom Davys, Marjolein en Elke Taelman .
Michael Lanzo geeft met plezier zijn boeket bloemen aan zijn mama die de hele wedstrijd aan zijn zijde mee volgde.
Tekst Joyce H.