18/04/2014

Alvorens de show begint kan je al goed zien dat er veel ambiance is bij de VIP’s terwijl  de zittende als zowel de personen die recht staan nog een beetje afwachtend toekijken. De avond begint met de super enthousiaste Filip d’Haeze die de hele show zal presenteren. De zaal is goed gevuld met een 1700-tal personen waaronder een 500-tal VIP’s. Filip d’Haeze laat het publiek eerst al eens goed zweten om al de calorieën van de heerlijke maaltijd er af werken,  zo moeten ze applaudisseren, zwaaien, roepen en zingen.
De nacht van de ambiance is nog niet begonnen of ze staan al te dansen op de stoelen, dit beloofd voor de rest van de nacht!
Steve Tielens opent deze avond met zijn ambiance hits! De eerste polonaise word ingezet op ‘de sleutel’, met het liedje ‘we gaan een feestje bouwen’ sluit Steve Tielens zijn optreden af.
Al snel kan je de  klanken horen van de accordeon van Matthias Lens met ‘Pretty Belinda’. Op de tonen van ‘Joanna’ gaat zowel jong als oud helemaal uit de bol.
Na de 2 mannen is het de beurt aan Lindsay. De walsjes beginnen stilaan te ontstaan op de tonen van ‘bella romantica’ aansluitend komt Christoff ten tonele met ‘sweet Caroline’. Samen met Lindsay brengt Christoff het nummer ‘kom in mijn armen’ waarna Christoff afsluit met ‘omdat ie zo mooi is’.
Na de pauze neemt Jettie Pallettie het roer in handen en werkelijk iedereen gaat op de stoelen staan. Jettie Pallettie slaagt er in om elke vrouw hier in de Brielpoort ‘Herman’ te laten roepen wat volgens haar de ideale man is. Ze verlaat de bühne met het nummer ‘zeekapitein’ waarop natuurlijk iedereen luidkeels mee zingt …

Tekst Joyce H.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]