17/05/2014

Eenmaal in de omgeving van Schiervelde komt de file ons al tegemoet. Rijen auto’s staan aan te schuiven op de parking. Eens binnen is de zaal al goed gevuld met duidelijk meer vrouwen dan mannen.
De lichten gaan uit,  spot aan…  Brahim staat er met zijn zwoele songs en gladde moves om de show te openen. Met liedjes zoals ‘Follow’ komt het publiek al goed in de sfeer en worden de stembanden al goed gesmeerd. De gillende vrouwen op de eerste rij worden al goed verwend door Brahim, zo mogen ze mee zingen met hem en worden zelfs getrakteerd op een selfie. Zelfs de Harlem shake word eventjes geoefend.
Na het optreden van Brahim word alles in gereedheid gebracht voor de live band van Clouseau, de lichten gaan uit en het publiek begint al hevig te applaudisseren en te roepen… Clouseau opent de avond met het lied ‘Liever’. Koen Wauters opent de avond met de zin we zijn terug van een paar jaar weg geweest en zingen daarna hun nieuwe single ‘Verdwijn’. Niet enkel de nieuwe nummers worden gespeeld maar ook de allereerste nummers van hun eerste album. Op het liedje ‘De nobelprijs’ gaan echt alle armen van links naar rechts. Kortom het was een spetterende avond en de afwezigen hadden weeral ongelijk. De 2700 fans kunnen erover meespreken. (Organisatie VCL-Events)
Tekst Joyce H.