23/05/2014

Hotel M opent zijn deuren op maandag 26 mei. We zien terug een prachtig decor met een echt zwembad, ze hopen alvast terug op de Promax BDA-award. De zetels van vorige jaren hebben plaats gemaakt voor een tafel waaraan de 2 centrale gasten zullen worden onderworpen aan een spervuur van vragen. Welke gasten we maandag te zien zullen krijgen is nog niet bekend, wellicht enkele kandidaten uit de verkiezingen.

Buiten staat een selfie-paal, waarmee je een selfie kan maken die onmiddellijk op de Facebook-pagina van “Hotel M” terecht komt, er hangt zelfs een mooie prijs aanvast voor de mooiste en origineelste selfie. Zowaar een echte “Hotel M” badhanddoek.

U kan er terecht tot donderdag 3 juli, daarna verhuist alles naar Knokke waar we vanaf 28 juli de draad terug oppikken.

Wij zitten alvast klaar voor 54 avonden vol live televisie.