Naast de al eerder aangekondigde Adrien Brody, maakt ook Mr. Bond Pierce Brosnan zijn opwachting op Filmfestival Oostende. De acteur komt er de film “The November Man” voorstellen en keert daarmee terug naar zijn vertrouwde spionagegenre.

Pierce Brosnan vertolkt in “The November Man” een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een behoorlijk persoonlijke missie. Hij staat in voor de bescherming van Alice Fournier (Olga Kurylenko), die een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason (Luke Bracey) en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en de Russische president.

Pierce Brosnan zal de avant-première van “The November Man” bijwonen op zondag 14 september, de derde dag van Filmfestival Oostende. Hij krijgt die dag dan ook een ster op de Walk of Fame op de Zeedijk van Oostende, wij zijn er alvast bij voor de nodige foto’s.

Tickets voor de voorstelling van “The November Man” zijn aan te kopen via de website en in de kantoren van Toerisme Oostende. Met een festivalpas van 30 Euro (20 Euro voor jongeren tot 26 jaar) kan je alle films bezichtigen.