21/09/2014

Nick & Simon spelen pannen van het dak van de Lotto Arena

Het populairste duo van de Lage Landen kwam op zondag 21 september 2014 naar de Lotto Arena voor een concert met alleen maar de grootste hits.

Sportpaleisgroep › Kalender › 2014-2015 › Nick & Simon

Sinds ze met ‘Steeds Weer’ doorbraken in 2006, hebben Nick & Simon er een indrukwekkende carrière opzitten die leest als een groot succesverhaal. Tot nu toe hebben Nick & Simon zes succesvolle studioalbums uitgebracht waarmee ze telkens meervoudige vormen van goud en platina behaalden. Gelijktijdig met Nederland hebben Nick & Simon ook het Vlaamse publiek helemaal ingepakt.
Nick & Simon kunnen niet alleen terugblikken op een succesvolle muziekverkoop, ze hebben de voorbije jaren ook een ijzersterke livereputatie opgebouwd. Meermaals stonden ze in een uitverkochte Ahoy (Rotterdam). Hun voorlopig hoogtepunt was in oktober 2011, toen ze de centrale gast waren op de vier uitverkochte ‘Symphonica In Rosso’-concerten in het Arnhemse GelreDome. In oktober 2013 stonden ze opnieuw in de indrukwekkende concertzaal met een uitverkocht ‘Nick & Simon Sterker In GelreDome’-concert.

 

Succes op de podia hebben Nick & Simon ook in Vlaanderen. Hun allereerste concert was er één in een uitverkochte Lotto Arena (2010). Het jaar nadien stonden ze drie avonden in een uitverkochte Capitole (Gent), Grenslandhallen (Hasselt) en Elisabethzaal (Antwerpen). In oktober 2012 stonden ze met hun ‘Sterker’-concert in de Ethias Arena in Hasselt voor vele duizenden fans.