Dat Jelle van Dael, frontzangeres van de succesformule lasgo een bloedmooie dame is, dat is algemeen geweten.  Maar Jelle heeft véél meer in haar mars dan alleen een knap uiterlijk. Bij dancesensatie Lasgo,
wist ze sinds 2008 hoge toppen te scoren op de internationale muziek- en entertainmentmarkt.  Lasgo was en is nog steeds een worldwide succes. Met hits als “Something”, “Alone”, “Gone”, en zoveel meer, tourt Jelle de wereld rond.

bobo tremelo modeshow

Exact 6 jaar nadat ze door een talentenjacht werd verkozen tot gezicht én stem van Lasgo vonden Jelle en haar management het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en wat voor een!
Naast haar succesvolle carrière met Lasgo gaat Jelle nu ook een soloproject aan. Er werd ruim de tijd genomen om een plan uit te werken en de nummers werden uiterst selectief gekozen.
Onder eigen naam brengt Jelle op 23 september 2014 een eerste solosingle uit, met de titel “Lie Machine”.  Een bijzonder krachtige track van internationaal caliber.  Geschreven en geproduced door gerenomeerde namen in het vak. Er werd niets aan het toeval overgelaten “Lie Machine” zal brokken maken, Jelle bewijst eens te meer dat ze een klasse dame is met een stem als een klok en een podium précense om U tegen te zeggen.
“Lie Machine” zal alle criticasters de mond snoeren, “Lie Machine” is een wereldhit!