11/12/2014

Laura Lynn staat exclusief en voor het eerst met haar 2 zussen op Het Schlagerfestival 2015

DE VLAAMSE TOP 10

Laura Lynn debuteerde als schlagerartieste op het allereerste Schlagerfestival. Op de 10de editie zorgt ze voor een absolute primeur door voor het eerst met haar twee zussen als uniek schlagertrio op te treden. Om te beantwoorden aan de grote vraag naar kaarten is zaterdag 4 april toegevoegd als vierde concertdatum.

In 2015 is het precies tien jaar geleden dat schlagerkoningin Laura Lynn haar muzikale debuut maakte. De release van haar single ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ en haar debuut-cd zorgden voor een heuse schlagerrevival, waarvan het succes tot vandaag voelbaar is. Het voorbije decennium groeide Laura Lynn uit tot een vaste waarde in de showbizz en was ze steevast terug te vinden in de hoogste regionen van de hitparade. Wie Laura Lynn een beetje kent, weet dat de zangeres telkens weer de tijd neemt om zichzelf te vernieuwen. Het bewijs daarvan is haar recent verschenen album ‘Jij en ik’, dat opnieuw een hoogvlieger is voor de West-Vlaamse artieste.

Een uniek schlagertrio

De muzikale vernieuwing van Laura Lynn gaat nog verder, want tijdens Het Schlagerfestival 2015 zingt ze niet alleen haar grootste hits, ze stelt aan het publiek ook haar twee zussen voor, met wie ze een uniek gelegenheidstrio zal vormen. Dit wordt zonder twijfel dé blikvanger op deze feestelijke tiende editie.

Laura Lynn: “Ik kan en wil er nog niet veel over kwijt, behalve dat ik op Het Schlagerfestival 2015 mijn twee zussen zal voorstellen aan het publiek. Een naam voor ons gelegenheidstrio hebben we nog niet, daar zijn we nog volop over aan het brainstormen. Maar ik kan wel al vertellen dat we in aanloop naar Het Schlagerfestival in Hasselt van plan zijn om een album op te nemen. Onze eerste optredens samen zijn exclusief voorzien op Het Schlagerfestival 2015. Ik geef toe: het wordt wennen, niet alleen voor het publiek maar ook voor mezelf, om met mijn zussen op te treden. Maar ik garandeer iedereen nu al dat ons groepje vonken zal geven!”

Gene Thomas

Ook zanger/presentator Gene Thomas is opnieuw van de partij. Net als de voorbije twee jaar is hij tijdens de komende feesteditie gastheer van dienst. In zijn gekende sympathieke stijl zal hij het publiek begeleiden in het feestelijke programma. Gene levert ook een muzikale bijdrage met de liveband.

Extra datum

Met de toevoeging van het unieke schlagertrio is de affiche van Het Schlagerfestival 2015 bijna maar toch nog niet helemaal compleet. De organisatoren houden nog een paar stevige muzikale kleppers en verrassingen achter de hand die ze, traditioneel, in januari bekend zullen maken.