15/12/2004

The Simon & Garfunkel Story LIVE in Kursaal Oostende

 

wseq_affichenieuwsbrief

Exclusieve show voor België!
Is het ondertussen echt al 50 jaar geleden dat het meest succesvolle Folk/Rock Duo allertijd hun eerste nummer 1 hit ‘The Sound of Silence’ opgenomen hebben?

Met staande ovaties bij elk optreden, is ‘The Simon & Garfunkel Story’ momenteel de grootstste en meest succesvolle theatershow, waarbij ze het leven en de carrières van Folk/Rock sensatie Simon & Garfunkel adembenemend in beeld brengen.

Met London’s West End bekroonde hoofdacteur Dean Elliott (Buddy Holly in Buddy, The Musical) en een complete cast van getalenteerde acteur-muzikanten, neemt ‘The Simon & Garfunkel Story’ je terug mee naar de Groovy tijd van de jaren 60. Ze vertellen het verhaal van Paul Simon en Art Garfunkel en hun bescheiden begin als Rock n Roll duo ‘Tom & Jerry’, tot hun gigantisch succes, dramatisch einde, gevolgd door een ademenbenemend heruitgave van hun 1981 samenkomst concert in Central Park.

Door gebruik te maken van audiovisuele ondersteuning en projecties, tonen ze tijdens de show zowel originele fotos en filmmateriaal, terwijl ze met een complete bezetting al de hits brengen van het duo, ‘Mrs Robinson, ‘Cecilia’, ”Bridge over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Sound of Silence’ en veel meer!

Als je fan bent van betoverende muziek, mag je dit concert absoluut niet missen!
Kursaal Oostende, zaterdag 20/12/2014 om 21:00. Tickets verkrijgbaar via Sherpa of 070 22 56 00
VIP arrangementen beschikbaar via info@charlesevents.be