28/04/2015

Chris Van Tongelen stapt uit de VTM-serie ‘Familie’ 

De kogel is door de kerk: Chris Van Tongelen stapt uit ‘Familie’. De 46-jarige acteur, die het personage Bart Van den Bossche speelt, kan de tv-opnames niet meer combineren maar het bijstaan van zijn stiefzoon Ian Thomas in de Verenigde Staten en de optredens van De Romeo’s. Dat schrijft Story.

Ment tv feest

Ian Thomas

Maar nu zet die laatste een punt achter de reeks. De reden: zijn drukke agenda. Vorig jaar verhuisde tieneridool Ian Thomas, Van Tongelens stiefzoon, naar Los Angeles om van daaruit zijn internationale muziekcarrière uit te bouwen. Ook zijn mama Brigitte en zusje Lila-Jane volgden hem. Enkel stiefvader Chris Van Tongelen bleef in België‘. Het was altijd een heel gepuzzel en dus heb ik in overleg met de bazen beslist om de stekker eruit te trekken’, zegt Van Tongelen in ‘Story’.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]