06/04/2015

SEAN EN VINCENT TE VOET DOOR VLAANDEREN IN ‘THE BROKETRIP’: ELKE STAP TELT

JIM-VJ’s Sean Dhondt en Vincent Banic trekken de eerste week van de paasvakantie in ‘The Broketrip’ al stappend door Vlaanderen. Zonder geld, vervoer, eten of slaapplaats vertrekt het duo op maandag 6 april 2015 in Oostende en zijn ze een week lang volledig aangewezen op de hulp en steun van de Vlaming. Elke stap telt letterlijk: kijkers kunnen Sean en Vincent steunen via een sms. De opbrengst hiervan gaat naar VZW Habbekrats, een vereniging die zich richt tot jongeren die extra kansen verdienen. Het avontuur van het duo is continu live te volgen bij JIM en op JIM.be.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Sean Dhondt: “Elke stap telt. Daar gaan we vanuit in The Broketrip. Ik schaar me dan ook met veel plezier achter dit initiatief. Dat we zonder enig hulpmiddel vertrekken maakt het avontuur des te groter, dus: Vlaanderen, we need you! (lacht)”

Vincent Banic: “Zonder geld, vervoer, eten of slaapplaats op avontuur vertrekken met Sean? En daarmee ook nog eens het goede doel ondersteunen? Ik heb daar geen seconde over getwijfeld eerlijk gezegd. Ik ben enorm benieuwd naar waar dit avontuur ons allemaal zal brengen.”

THE BROKETRIP

Sean en Vincent roepen de Vlaming niet alleen op om hen te helpen, maar ook om een ‘virtuele stap’ te zetten voor het goede doel. Tijdens The Broketrip kan iedereen zo’n virtuele stap zetten door een sms van 1 euro te sturen. Kijkers kunnen ook clips aanvragen via sms. Deze opbrengt gaat integraal naar VZW Habbekrats. Dit initiatief geeft kinderen en jongeren tussen 8 en 21 jaar extra kansen. Habbekrats bouwt warme en kleurrijke ontmoetingshuizen over heel Vlaanderen, organiseert avontuurlijke kampen en steunt jongeren bij het uitbouwen van hun toekomst.

THE BROKETRIP

Iedereen kan Sean en Vincent tijdens The Broketrip volgen via JIM, JIM.be en social media. Op JIM.be is niet alleen de exacte locatie van de twee VJ’s te volgen, maar ook het aantal stappen dat ze gezet hebben. Sean en Vincent filmen de hele week alles zelf onderweg. De andere VJ’s zijn telkens vanaf 09.00 aanwezig in de JIM-studio en schakelen continu live over naar het duo en proberen mee de kijkers aan te moedigen om hen te helpen. Elke dag tussen 22.00 en 00.00 maken Sean en Vincent zelf een programma vanuit hun slaapplaats op dat moment. Waar ze op vrijdagavond 10 april 2015 zullen aankomen, is nog een groot vraagteken.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]