29/04/2015

Taylor Jones  –  YOUNG FOREVER

Hij wordt al getipt als dé nieuwe popsensatie van 2015 door The SunThe Daily MirrorNow Magazine én hij werd verkozen tot Personality Of The Year 2014 door het Belgische teen magazine Joepie. 

Supertalent TAYLOR JONES is er helemaal klaar voor om die beloftes waar te maken met zijn nieuwe single Young Forever.

Op Young Forever kun je simpelweg niet stilzitten. Het laat perfect zien dat hij een getalenteerd songwriter en zanger is.
Van sexy verpleegsters in zijn vorige single Emergency naar een feel good, radio vriendelijke pop track. Young Forever houdt het midden tussen Taylor Swift en Owl City, twee van TAYLOR’s muzikale voorbeelden.

Young Forever is een muzikale traktatie; live instrumenten en een catchy melodie, aangevuld met de fantastische vocale performance van onze jonge popster! Na twee keer luisteren heb je de smaak te pakken en zing je uit volle borst mee – gegarandeerd. Young Forever is dan misschien wel iets anders dan de vorige single, die overigens de top 20 in de Belgische iTunes Pop Chart bereikte, maar het past perfect in het repertoire van TAYLOR.
TAYLOR JONES’ fan-base groeit met de dag, zijn grote doorbraak lijkt niet lang meer te duren! Luister goed naar Young Forever, want deze single gaat TAYLOR JONES op de wereldkaart zetten!