23/05/2015

Adamo strijkt neer in Kursaal Oostende

Meer dan 50 jaar carrière, 500 liedjes en 100 miljoen platen verkocht Adamo op wereldvlak.
Nog steeds trekt Adamo volle zalen en blijven mensen genieten van de hemelse en unieke stem die de Italiaans/Siciliaanse Belg heeft. Op het podium laat Adamo zich graag omringen door top muziekanten. Het concert bracht zowel nieuw werk als de tijdloze klassiekers.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

20150523_Adamo_0018

Salvatore Adamo

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]