30/04/2015

Eccentric – Le Boho Monde – Opening te Knokke

 

Het is een traditie. Sinds 2003 slaat ECCENTRIC zijn tenten op in Knokke-Heist. Vorig jaar stapte de organisatie af van de traditionele box-beurs-inrichting. Het thema was ‘The Sky is the Limit’ en de organisatie zette een Luxury Village @ the Beach neer met een centrale Food Lab. Dit jaar koos organisator Norbert De Mey ervoor om na 12 edities deze vernieuwing verder te verfijnen door nieuwe partners bij zijn concept te betrekken: de heren Philip Cracco en Nasilevitch Glorieux.

Nasilevitch, de nieuwe managing partner & leader bij ECCENTRIC is ongetwijfeld dé geknipte persoon om het luxe-event van het jaar in goede banen te leiden (Nasilevitch heeft de website www.inforluxe.be als mede-oprichter op korte tijd uitgebouwd tot een groot succes). Nasilevitch is precies dat jong bloed dat ECCENTRIC na de stijlbreuk van vorig jaar nodig had, aldus Norbert die ook het gezicht blijft van ECCENTRIC. Philip blijft op de achtergrond als investeerder en creatief meedenker.

Wat brengt ECCENTRIC 2015? Nasilevitch: ‘Het programma van ECCENTRIC 2015 staat in het teken van beleving, ontmoeting en vernieuwing. Wie vernieuwing zegt, zegt verandering. We hebben heel ambitieuze plannen voor ECCENTRIC. ECCENTRIC 2015 gaat terug door in een tentencomplex op het strand voor het Casino. De centrale organic-tent zal het hart van het event zijn. We hebben zeker de ambitie om ECCENTRIC internationaal op de kaart te zetten.

Norbert: ‘Onze Oldtimer Roadtour is ondertussen een begrip geworden en gaat ook in 2015 door. Het is een symphathieke, totaal niet competitieve roadtour. Wij hebben absoluut niet de ambitie om hier in het vaarwater van de Zoute Grand Prix te komen. Maar we willen wel het Oldtimers Event ernaast zijn.’