09/05/2015

Jarige van de dag is  Guy Van Sande

Guy Van Sande geboren in 1963 te Herentals, we kennen hem ondermeer van Vermist, Zone Stad, Thuis, Wittekerke en nog talloze andere Vlaamse serie’s. We wensen Guy dus een gelukkige verjaardag en nog vele jaren toe.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

02/05/2015 Eccentric Le Soiree de bohote knokke Pix: guy van sande Credit: Yves De Smet / Isopix

02/05/2015 Eccentric Le Soiree de bohote knokke
Pix: guy van sande
Credit: Yves De Smet / Isopix

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]