07/11/2015

Regi Penxten waas vandaag te gast bij Media Mark Roeselare

Vandaag was Regi Penxten te gast in Roeselare, hij tekende er maar al te graag zijn nieuwe CD ‘Voices’. De klanten vonden het duidelijk heel leuk eens met hem op de foto te gaan al waren er blijkbaar toch een paar die Elke Vanelderen er liever bij hadden gezien.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

07/11/2015 Signeersessie Regi Media Markt Roeselare Pix: Regi penxten Credit: Yves De Smet / Isopix

07/11/2015 Signeersessie Regi Media Markt Roeselare
Pix: Regi penxten
Credit: Yves De Smet

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]