21/11/2015

Trouwen Roeselare

Dit weekend kan je in de Expo-hallen van Roeselare terecht voor ‘Trouwen Roeselare’.

De bezoekers worden meteen warm onthaald met live muziek in de foyer.

Meteen worden ze in het onthaal uitgenodigd om samen te komen dineren in TResto!, ons gelegenheidsrestaurant op zaterdagavond i.s.m. Ma Kwizien. TResto! bied een all-in menu met aangepaste dranken aan 55 € per persoon. Wie als koppel reserveert, krijgt meteen gratis toegang tot de beurs.

Elke bezoeker mag gratis klinken met een glaasje bubbels en een lekker hapje en zich registreren om kans te maken op de grote prijzenpot van WIN UW TROUWFEEST i.s.m. Trendy Trouwen Magazine. Naast het bewonderen van onze promo oldtimer kever kan je je ook gratis amuseren bij het maken van een leuke foto i.s.m. Be-a-star. Elk koppel makt kans om naar huis te gaan met de prijzenpot WIN UW TROUWFEEST samengesteld door de exposanten t.w.v. meer dan 5000,- € !!

De bezoekers maken kennis met een waaier aan mogelijkheden, ideeën, tips en een selectie aan catering om je vingers bij af te likken. Van limousines, koetsen, bussen, bruidskledij, juwelen, feestzalen, tot live muziek, dans, tenten, weddingplanners, fotografen, bloemen, en nog veel meer.

In de gezellige bar achteraan kan je genieten van dansdemonstraties ism Lifedanscenter Izegem of live-muziek van Miller. Ondertussen kan je de de dorst lessen met ons uitgebreid aanbod aan drinks of een heerlijke verse hamburger van Paul’s Boutique smullen.

Voor elk wat wils, TROUWEN ROESELARE staat garant voor de meest unieke en exclusieve beurs boordevol gespecialiseerde exposanten uit de regio en ver weg, die klaarstaan om elk koppeltje de dag van hun dromen helpt waar te maken.