12/11/2015

De sexy excentrieke Irène is moeder van de saaie, klassiek geklede Dorothy. Irène vindt dat het hoogtijd is dat haar dochter eens uitbreekt en in plaats van eeuwig te studeren ook eens tijd zou vrijmaken om te ‘daten’. Irène is hier namelijk een experte in, regelmatig heeft ze afspraakjes met (jongere) mannen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Irène stelt Dorothy voor een voldongen feit als ze op een avond een ‘Dubbeldate’ organiseert. Een ‘date’ voor haar dochter en een ‘date’ voor zichzelf. Ze heeft de mannen zorgvuldig gescreend en hun profiel goed bekeken.

De avond breekt aan en moeder en dochter maken kennis met Jan-Joris, de alternatieve vogelkenner en met Eddy de rondborstige Bourgondiër. Het lijkt een avond te worden om nooit meer te vergeten.

Of de vonk overslaat kunnen we u nog niet onthullen, dat het vonken zal geven kunnen we u echter wel garanderen.

Een hilarische komedie met een TOP-cast: Danni Heylen, An Swartenbroekx, Dirk Bosschaert en Jeroen Maes.

Vlaanderens populairste moeder en dochter (F.C. De Kampioenen) voor het eerst samen op de planken! (Opnieuw als moeder en dochter maar dit keer in een complete make-over)

‘Dubbeldate’ is de nieuwste komedie van de hand van Jeroen Maes en opvolger van de succeskomedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Boer zocht vrouw’.

Een avondje heerlijk lachen met kleurrijke personages en verrassende wendingen.

De productie is in handen van ‘Het Prethuis’, een jong dynamisch entertainmentbedrijf dat zich als doel stelt kwalitatieve komedies te brengen voor een breed publiek.

Ze oogsten veel succes met hun West-Vlaamse komedies (‘Van kwoad nor erger’, ‘De Latste Kanse’ en ‘De Quaghebeurs’), ze verbreedden hun horizon met ‘Komen (vr)Eten’, dat een zeer succesvolle run in Antwerpen (Fakkeltheater) kende en daarna ook op toer ging voor volle enthousiaste zalen.

SPEELDATA

‘Dubbeldate’ staat 2 weekends gepland in Antwerpen en gaat op toer in het voorjaar van 2017. Alle info is te vinden op www.prethuis.be

 

Speeldata in het Fakkeltheater te Antwerpen (Rode zaal)

Donderdag 10/12/2015 om 20u30 Try-out
Vrijdag 11/12/2015 om 20u30 Première
Zaterdag 12/12/2015 om 15u00 (EXTRA!) en om 20u30
Vrijdag 18/12/2015 om 20u30
Zaterdag 19/12/2015 om 20u30
Zondag 20/12/2015 om 20u30

Tickets: 070 246 036, of fakkeltheater.be

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]