05/12/2015

Stan Van Samang Live @Kursaal Oostende

Stan Van Samang bracht zijn songs voor een vol Kursaal. Ergens bleek er nog een zetel over te zijn want al snel had Stan deze gevonden om er zich gezellig in te nestellen en van daaruit zijn fans te bekoren.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Stan Van Samang

Stan Van Samang

Hij kreeg alvast een heuse hoofdmassage. Voor wie afwezig was, kan je alvast een kijkje nemen op zijn website om ergens een optreden mee te pikken.

 

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]