16/07/2016

Loes Van den Heuvel en Johan Vande Lanotte openen 3D World Magic & Fun

Yale 3D World Magic & Fun is hét niet te missen zomerevent aan de kust voor iedereen die zin heeft in een hilarische, unieke en interactieve (gezins)uitstap in 3D. Je acteert er in een 50-tal geschilderde, verrassende en veelal hilarische decors terwijl je vrienden en/familie onvergetelijke foto’s nemen die nog lang gekoesterd zullen worden.

Leuker dan ooit in Oostende

Er zijn tijdens deze zomereditie diverse nieuwe accenten: de Belgische première van de 3D video Arctic Explorer wordt beslist dé zomerattractie aan de kust. Daarbij speel je als bezoeker mee in een kortfilm waarin je een aantal fantastische dieren ontmoet. Bekijk hier de trailer 3D video Arctic Explorer. Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe, grappige sculpturen, vele geluiden in de scènes en een tiental attributen om te gebruiken in de decors. Bovendien komen natuurlijk ook de succesformules terug, zoals o.a. de grote hoekdecors.

Diverse BV’s komen deze zomer een bezoekje brengen aan dit evenement om samen met jou op de foto te gaan, hou alvast de website in het oog!