07/12/2016

Jan Wuytens’ Kerstconcert

Na het succes van vorig jaar organiseert Ignace Crombé opnieuw een kerstconcert in de Sint-Columbakerk te Deerlijk en dit op dinsdag 20 december om 19u30 (deuren om 18u30). Op de affiche ‘Jan Wuytens met Live orkest’.

Deze succesvolle artiest treedt tweemaal één uur op en wordt muzikaal begeleid door zijn vijfkoppig orkest met o.a. de vaste bassist van Will Tura, met name Alain Verriest.

Het feit dat het concert doorgaat in de kerk, is al uniek. De sfeer rond Kerstmis en de goede akoestiek zijn pluspunten. Maar de adembenemende stem van Jan Wuytens zal dit kerstgevoel nog aanzwengelen.

De plaatsen zijn beperkt en reserveren is dan ook verplicht (geen kaartenverkoop meer aan de deur). De inkomprijs bedraagt 20 euro (glaasje cava inbegrepen, aangeboden na het concert in het aanpalende Sportcentrum Deerlijk). Reservatie kan alleen bij het organisatiebureau Animô (Ignace Crombé) op 0475 71 50 24 of info@animobvba.be